website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

FOTODOK Book Club #17

Sabien Froger — Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018, 13:02

Agenda donderdag 7 februari 2019, 20:00 - donderdag 7 februari 2019, 21:30, TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Op 7 februari vindt in TivoliVredenburg de 17e editie van de FOTODOK Book Club plaats, de live talkshow waarin fotograaf en fotoboekenliefhebber Rob Hornstra in gesprek gaat met makers van fotoboeken.

In een oud schoolgebouw aan een idyllisch hofje in hartje Utrecht stelt FOTODOK groepsfotografietentoonstellingen samen rond urgente maatschappelijke thema’s. Daarnaast organiseert FOTODOK de Book Club, Taferelen avonden, lezingen en educatieve projecten rond begrijpend leren kijken.
De tentoonstellingen komen tot stand met een grote variëteit van makers en projecten, waarmee FOTODOK onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken laat zien. Door meerdere perspectieven met en tegenover elkaar te plaatsen ontstaat er een genuanceerd en gevarieerd geheel, waarbinnen de bezoeker zijn eigen positie kan bepalen. Tussen 23 november en 24 februari is Who’s in Control? te zien, een tentoonstelling over de onzichtbaarheid van macht.

Klik hier voor meer informatie over FOTODOK.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.