word studentlid

— dinsdag 24 januari 2017, 08:14 | 0 reacties, praat mee

Floortje Dessing Omroepvrouw van het Jaar

Floortje Dessing Omroepvrouw van het Jaar

Floortje Dessing is door Broadcast Magazine uitgeroepen tot Omroepvrouw van het Jaar 2016. De redactie van het mediavakblad reikte deze prijs voor de 26e keer uit, onder het toeziend oog van honderden aanwezigen in Beeld & Geluid in Hilversum. Laatste wijziging: 26 januari 2017, 10:16

De tv-maakster is de opvolgster van Humberto Tan, die haar de bijbehorende prijs (een ferme wisselbeker) overhandigde. ‘Jemig, dat mijn naam straks in dat rijtje staat… Ik ben echt totaal verrast, wat is dit on-ge-loof-lijk leuk!’, aldus Dessing.

Dessing wint niet alleen de sympathie van het grote publie,k voor de publieke omroep is ze intussen ook een sterke troef op NPO 1; Floortje als kijkcijferkanon. Inhoudelijk ontwikkelt ze zich als interviewster, aldus de jury. Ze stond op de longlist voor de Sonja Barend Award (beste tv-interview, pikant detail: gewonnen door Humberto Tan) en reist af naar een land in shock. Het tweeluik Floortje Terug naar Syrië ontlokt lof en bewondering. Ook won ze overtuigend de Televizier-Ring.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.