mgm nvj maart

Filmen met je smartphone

9 januari 2019, 10:00–17:00
NVJ Johannes Vermeerstraat 22 1071 DR Amsterdam Laatste wijziging: 20 november 2018, 13:00

De camera in je smartphone of tablet is tegenwoordig van zo’n kwaliteit dat je er professioneel uitziende video-opnames mee kunt maken. Handig bijvoorbeeld voor de journalist om tijdens een nieuwsgebeurtenis wat opnames te maken die direct geplaatst kunnen worden. Of voor de communicatie-afdeling om kort verslag te doen van een event. Maar de apparatuur is één ding. Bruikbare opnames maken is een tweede.

Binnen een dag de skills gekregen die ik graag wilde hebben!


In de introductietraining “Filmen met je smartphone of tablet” worden de beginselen van het filmen uitgelegd. Wat zijn de basisregels voor een goede opname en welke opnames heb je nodig om een verhaal in beeld te kunnen vertellen? En hoe zorg je er voor dat je video ook direct geplaatst wordt? Bijvoorbeeld op Facebook, Twitter of YouTube. Tijdens de training wordt aan de hand van voorbeelden en praktijkoefeningen duidelijk gemaakt hoe je je smartphone moet hanteren. Na afloop ben je in staat om betere opnames te maken, een verhaal te vertellen en dit te plaatsen. Om deel te kunnen nemen heb je in ieder geval een smartphone met film mogelijkheid nodig.


De docent
Peter Brinkman (Foto: Hans Krudde) is een ervaren programmamaker, videojournalist en trainer voor onder andere diverse omroepen, dagbladen, online mediaplatforms en communicatie-afdelingen.

Erg leuke cursus, veel geleerd in korte tijd. Op naar de Oscars!


Kosten
Prijs niet-leden € 220,- / Prijs 20% korting € 176,- / Prijs 30% korting € 154,-
Alle cursussen van de NVJ Academy zijn toegankelijk voor zowel leden als niet-leden van de NVJ.
Leden van de NVJ, NVF, Nieuwspoort en De Coöperatie ontvangen 20% tot 30% korting op de toegangsprijs. Je ledenprijs is zichtbaar wanneer je bent ingelogd.
Kosten zijn vrij van BTW en fiscaal aftrekbaar.

Overige informatie
Bij de cursus zijn koffie/thee/frisdrank en een lunch inbegrepen.
Maximaal 10 deelnemers.
Neem je smartphone/tablet mee!
Voor vragen kun je contact opnemen met Yvonne Dankfort van de NVJ .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)of Peter Brinkman .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Incompany
Bij inschrijving van meer dan 6 personen van eenzelfde organisatie bestaat er de mogelijkheid om de cursus incompany te houden. Neem hiervoor contact met ons op via .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) of bel 020-3039 739.

Schrijf je hier in

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.