— donderdag 22 december 2016, 09:21 | 0 reacties, praat mee

Uitgever Fabulous Mama Magazine failliet

UPDATE II De uitgever achter Fabulous Mama Magazine is failliet. Dat blijkt uit het gisteren gepubliceerde faillisementsbericht rond uitgeverij Fabulous Mama Magazine BV. Laatste wijziging: 22 december 2016, 11:21

Phaedra Werkhoven, tot afgelopen september hoofdredacteur van het tijdschrift, meldt op Twitter dat er bovendien een jaar lang geen pensioenafdracht zou hebben plaatsgevonden.

De uitgeverij Mama Media Group, dat nog een andere reeks ouderbladen uitgeeft, werd vorige week overgedaan aan uitgeverij Familytainment Group.

In een reactie stelt topman Ronald Oud van Mama Media Group (MMG) dat alle pensioenverplichtingen voor vaste medewerkers en freelancers in die overname gewoon zijn meegenomen en zullen worden voldaan.

Directeur Alex Stempels stelde in november, naar aanleiding van berichten dat naast freelancers ook vast personeel te laat betaald werd, dat er aan een oplossing werd gewerkt.  “Bij print zal ik de komende tijd mogelijk impopulaire maatregelen moeten nemen”, zei Stempels toen.

NB Het betreft de originele uitgever van het bewuste tijdschrift. Het tijdschrift zelf was qua exploitatie en beheer al ondergebracht bij MMG.

Bekijk meer van

Fabulous Mama

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.