— donderdag 30 oktober 2014, 09:08

Evers wint Marconi Oeuvre Award

Radiomaker Edwin Evers heeft de Marconi Oeuvre Award 2014 gewonnen. De jury van de radioprijs prijs Evers als "een unieke radiomaker die van onschatbare waarde is voor het Nederlandse radiolandschap". De toewijding waarmee Evers 16 jaar ochtendradio op hoog niveau maakt, met typetjes en humor maakt Evers - zelf groot fan van het radiowerk van André van Duin en Ferry de Groot - volgens de jury een genre op zich. Evers' radiowerk is vaker beloond: in 2006 won hij de Gouden RadioRing, drie Zileren Radiosterren en drie Marconi Awards voor beste presentator en het beste programma. Het RadioGala, waar de Marconi Awards worden uitgereikt, vindt dit jaar plaats op donderdag 13 november in Theater Gooiland in Hilversum. AVROTROS zendt het gala uit via NPO Radio 2, NPO 101TV en op internet via avrotros.nl/radioring.

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.