banner festival 23

— dinsdag 1 mei 2012, 10:16

Europese prijs voor RTV Oost

Laatste wijziging: 1 mei 2012, 12:16

De regionale omroep RTV Oost heeft in Zweden de ‘Prix Circom’ gewonnen in de categorie Sociale Interactie. De prijs, die wordt uitgereikt tijdens het jaarlijkse congres van 376 regionale televisiestations uit 38 landen op 17 mei aanstaande, bestaat uit een geldbedrag van 2000 euro en een sculptuur. De omroep won vanwege het crossmediale verslag van de kampioenswedstrijd tussen FC Twente en Ajax uit 2011. Die verslaggeving - zonder dat de omroep over officiële wedstrijdbeelden kon beschikken - werd recent ook al gewaardeerd met de Gouden NL-Award, vanwege de allesomvattende aanpak. Adjunct-directeur/hoofdredacteur Marcel Oude Wesselink van RTV Oost is blij met de prijs: “Bij deze productie werkten vele disciplines in het bedrijf samen. Dat vraagt om een flexibele organisatie met mensen die multifunctioneel zijn. De prijs is daarmee een compliment voor het hele bedrijf.”

Bekijk meer van

RTV Oost Prix Circom

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.