persveilig seminar

— maandag 23 mei 2011, 09:08 | 1 reactie, praat mee

‘Europese aanpak Kijkwijzer’

Het Nicam, de organisatie achter de pictogrammen die een leeftijdsgrens adviseren voor films en series en waarschuwen voor grof taalgebruik, seks of geweld, pleit voor een Europese Kijkwijzer. "Als we in de toekomst een baken willen blijven voor ouders en hun kinderen, dan pleit ik voor een breed consumenteninformatiesysteem", zegt directeur Wim Bekkers in Het Parool. Het Nicam gaat samen met de brancheorganisaties en buitenlandse zusterorganisaties initiatieven nemen voor een internationale aanpak. Bekkers wil hierin gelijk het uitdijende zenderaanbod op internet meenemen. Meer bij Het Parool Laatste wijziging: 23 mei 2011, 11:10

Bekijk meer van

Europa

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

1 reactie

Kees, 23 mei 2011, 15:59

Ik maak zelf wel uit waar ik me kinderen naar laat kijken, daar heb ik geen kijkwijzer voor nodig,wand elk kind is anders en pakt het anders op als een ander kind, of zit ik weer helemaal fout ??

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.