— maandag 23 mei 2016, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Ereprijs voor Met het Oog op Morgen

Matthew Keefe / Flickr

Het radioprogramma Met het Oog op Morgen krijgt een Ere Reissmicrofoon. Dat is zondag bekendgemaakt in het radioprogramma De Perstribune. De prestigieuze radioprijs werd vijf keer eerder uitgereikt, de laatste keer in 2011.

Volgens de jury van de Zilveren Reissmicrofoon is het “zeer verrassend” dat Met het Oog op Morgen die prijs nog nooit gewonnen heeft. De jury noemt het programma ‘een baken in radioland, al veertig jaar lang’.

De Ere Reismicrofoon wordt samen met de Zilveren Reissmicrofoon en de Zilveren Nipkowprijs, voor het beste televisieprogramma, op 10 juni uitgereikt in Amsterdam.

De vier genomineerden voor Zilveren Reissmicrofoon zijn Adres Onbekend en de Staat van Stasse (KRO-NCRV), De Hart & Ziel Lijst (NPO Radio 4) en Bernard Hammelburg (BNR Nieuwsradio). Meer bij de NOS

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.