— maandag 8 februari 2016, 11:21 | 0 reacties, praat mee

Ego-glossy ‘Wendy’ vindt onderdak bij TMG

Jeroen Jumelet / ANP

Wendy van Dijk gaat met uitgever Telegraaf Media Groep (TMG) in zee om het platform en de ego-glossy 'Wendy' verder uit te bouwen. In december vorig jaar gingen Van Dijk en uitgeefster Femmetje de Wind uiteen, omdat De Wind zich op 'conceptmatige projecten' wilde gaan richten. TMG gaat dit jaar 6 nummers produceren en ook investeren in het online platform.

“Na een uitgebreide oriëntatie, hebben we voor TMG gekozen, omdat het bedrijf het meest brede idee ontwikkelde over de samenwerking en een indrukwekkende visie gaf op de toekomst”, aldus Van Dijk. Er komt naast de huidige titel een editie rond het thema gezondheid, niet verwonderlijk ‘Wendy Gezond’ genaamd.

De dagelijkse leiding van Wendy blijft in handen van hoofdredacteur Robert Heukels en art-director Anneke Krull. Het eerste nummer dat binnen TMG wordt geproduceerd verschijnt op 17 maart aanstaande.

Bekijk meer van

Wendy van Dijk Wendy TMG

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.