persveilig seminar

— vrijdag 11 juli 2014, 08:26 | 0 reacties, praat mee

‘Duurzame tv-zender’ via crowdfunding

Ecoland.tv, een nieuw media-initiatief uit Almere, wil 20.000 euro ophalen via crowdfunding. "Op televisie zijn er talloze themakanalen van koken tot sport te vinden. Maar waarom is er nog geen themakanaal dat uitsluitend over duurzaamheid gaat? Ecoland.tv gaat daar samen met kijkers verandering in brengen. Om de financiering voor de zender rond te krijgen wordt onder andere een beroep gedaan op crowdfunding", zo laat de omroep weten. "Ecoland.tv wil het beste laten zien dat er wereldwijd op het gebied van duurzaamheid op televisie en internet te vinden is. Om te inspireren en te activeren!", vertelt RTL4 weerman Reinier van den Berg, één van de initiatiefnemers. Ook wil de zender in de toekomst zelf programma’s gaan produceren en een groene beweging starten.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.