— donderdag 4 maart 2010, 09:14

Duizend keer EenVandaag

Vanavond viert actualiteitenrubriek EenVandaag een jubileum: het is de duizendste uitzending sinds het programma van Nederland 2 verhuisde en de naam 'TweeVandaag' gedag zegde. De eerste uitzending EenVandaag was op 4 september 2006. Op dat moment had de rubriek een kijktijdaandeel van 14,8 procent, hetgeen inmiddels is opgelopen tot 22,7 procent in 2009. In de eerste maanden van 2010 behaalde de rubriek een aandeel van 23,7 procent. Jan Kriek, hoofdredacteur: "EenVandaag is nu een stevige anker op de vooravond van Nederland 1. Het heeft de laatste maanden een flinke verandering ondergaan. Het volledige vormgevingspakket, inclusief decor, is vernieuwd. Daarnaast is het EenVandaag Opiniepanel een vaste waarde waarin we wekelijks de mening van de Nederlander aan bod laten komen." De NPO wil de actualiteitenrubrieken flink opschudden; EenVandaag blijft daarbij echter buiten schot.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.