banner anp

— woensdag 19 maart 2014, 10:00

Drukker wil dienstverlening uitbreiden

Roto Smeets ziet mogelijkheden om zijn dienstverlening aan tijdschriftuitgeverijen uit te breiden. Dat meldt het Financieele Dagblad. De drukkersgroep ziet vooral mogelijkheden in activiteiten als vormgeving, abonnementenbeheer en distributie. Dat bleek bij de presentatie van de jaarcijfers. Roto Smeets kampt al jaren met de dalende oplages van drukwerk, vorig jaar liet het bedrijf, nadat de bezuinigingsoperatie bij tijdschriftuitgever Sanoma bekend werd, weten dat er 170 banen geschrapt zouden worden. Bestuursvoorzitter Joost de Haas liet weten dat er geen interesse is voor de Sanoma-titels die in de etalage staan. Hij wijst op onvoldoende kennis en vaardigheden bij Roto Smeets. De drukkersgroep boekte vorig jaar een omzet van 291,6 miljoen euro, tegenover 316,4 miljoen euro in 2012.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.