— woensdag 9 oktober 2013, 08:57

Dreigende taal VVD richting NPO

Als de publieke omroep niet bereid is om zelf geld te verdienen door meer reclame uit te zenden of door kabelaars meer te laten betalen voor de doorgifte van de zenders, dan zou er volgens de VVD nog wel wat meer geld af kunnen. 'Als de publieke omroep niet bereid is dat deel te maximaliseren, dan vraag ik me af of er niet nog een beetje publiek geld vanaf kan', zei Kamerlid Matthijs Huizing dinsdag tijdens een Kamerdebat over de publieke omroep. Er zouden genoeg manieren zijn om het budget aan te vullen. D66 is bang dat de rekening uiteindelijk bij de kijkers terecht komt, als de publieke omroep zelf geld moet gaan verdienen door kabelaars meer te laten betalen voor de doorgifte van de zenders. Meer bij Het Parool / Trouw

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.