banner festival 23

— woensdag 30 november 2022, 13:25 | 0 reacties, praat mee

DPG Media trekt stekker uit Topics

© Topics/DPG Media

Met ingang van 1 december a.s. stopt Topics, de dienst waarmee abonnees van DPG Media-kranten kopij uit andere kranten van het mediaconcern kunnen lezen. Dat blijkt uit een e-mail die woensdag verstuurd is aan de gebruikers. Laatste wijziging: 30 november 2022, 13:46

‘De reden dat Topics stopt is een daling van het aantal gebruikers op het Topics-platform en een stijging in het gebruik van de eigen digitale producten van kranten. Je ontvangt de laatste Topics-nieuwsbrief op 30 november. De Topics-app zal vanaf 1 december niet meer beschikbaar zijn’, schrijft DPG Media.

De uitgeverij kan nog niet zeggen of er ook een vervanging komt voor Topics. ‘Uitgever DPG Media BV onderzoekt continu hoe zij de consument kan voorzien van nieuwscontent van verschillende krantentitels. Wij informeren je zodra er een nieuw product wordt geïntroduceerd.’ Op Twitter schrijft het account van Topics dat er ‘teveel technische complicaties’ zijn bij de app en dat er ‘later dit jaar’ een opvolger komt.

De redactie van Villamedia ontving in de loop van 2022 maar liefst dertien tips dat het stopzetten van Topics aanstaande zou zijn. DPG Media liet eerder al aan Villamedia weten dat het zich aan het ‘heroriënteren’ was op Topics.

Bekijk meer van

Topics DPG Media

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.