Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— woensdag 19 oktober 2022, 13:35 | 0 reacties, praat mee

Elisabeth Steinz en Dieuwke Teertstra zijn nieuwe vaste stemmen op NPO Radio 1

© NOS/Stefan Heijdendael en privéfoto

Vanaf december is Dieuwke Teertstra de nieuwe vaste stem van het radioprogramma Nieuws & Co (NOS/NTR) op NPO Radio 1. Ook is Elisabeth Steinz de nieuwe vaste presentator van de zaterdagse uitzending van Met het Oog op Morgen. Laatste wijziging: 19 oktober 2022, 15:46

Dieuwke Teertstra (38) volgt Lara Billie Rense op, die afgelopen vrijdag diens laatste uitzending presenteerde. Teertstra begon in 2013 als nieuwslezer bij de NOS en was jarenlang één van de vaste nieuwslezers op NPO 3FM. Sinds maart 2021 is ze om de week te horen als presentator van de zaterdagse uitzending van het NOS Radio 1 Journaal. Momenteel wordst Nieuws & Co gepresenteerd door Fleur Wallenburg.

Elisabeth Steinz (42) zal de zaterdagse uitzendingen van Met het Oog op Morgen voor haar rekening nemen. Hiermee is het presentatieteam van het populaire radioprogramma weer compleet. Steinz presenteert sinds begin 2020 de podcast ‘De Dag’, één van de best beluisterde podcasts in Nederland. Daarvoor was ze 2,5 jaar co-presentator van NOS Radio 1 Journaal. et presentatieteam van NOS Met het Oog op Morgen bestaat nu naast Steinz (zaterdag) uit Mieke van der Weij (zondag), Chris Kijne (maandag), Wilfried de Jong (dinsdag), Rob Trip of Herman van der Zandt (woensdag), Lucella Carasso (donderdag) en Simone Weimans (vrijdag).

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.