Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— woensdag 6 december 2023, 16:20 | 0 reacties, praat mee

Deze journalisten en mediamakers doen mee aan het komende seizoen van De Slimste Mens

Presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem van De Slimste Mens. - © Sander Koning / ANP

Opvallend veel vakgenoten zijn doorgaans deelnemers aan de populaire quiz 'De Slimste Mens' (KRO-NCRV, NPO 1). Ook in het komende seizoen doen opnieuw een aantal journalisten en mediamakers mee. Laatste wijziging: 7 december 2023, 09:43

In het nieuwe seizoen, dat vanaf maandag 18 december om 20:25 uur te zien is op NPO 1, doen de volgende journalisten en mediamakers mee: Sheila Sitalsing (columnist en journalist voor de Volkskrant), Marco Louwerens (voormalig directeur televisie bij Talpa), Jan Dirk van der Burg (voormalig Fotograaf des Vaderlands), Irene van de Laar (voormalig presentator voor SBS 6 en RTL 7, ook oud-fotomodel), Evi Hanssen (side-kick bij ‘De Wild in de Middag’ op NPO Radio 2, voormalig tafeldame in De Wereld Draait Door en presentator van verschillende tv-programma’s in Nederland en België), Elif Isitman (presentator en verslaggever bij Omroep WNL), Chantal Quak (nieuwslezer bij Radio 10, oud-redacteur van het RTL Ontbijtnieuws en in het verleden nieuwslezer en presentator voor RTV Drenthe, RTV Oost en RTV Rijnmond) en Akwasi (rapper/acteur en eén van de oprichters van Omroep ZWART).

In het afgelopen seizoen ging voormalig correspondent en journalist Tom Kleijn er met de hoofdprijs vandoor. Het is een van de laatste seizoenen van presentator Philip Freriks en jurylid Maarten van Rossem, na het komende winterseizoen van de quiz (in 2024-2025) nemen zij afscheid van het programma en zal Freriks worden opgevolgd door Herman van der Zandt. Wie Van Rossem zal opvolgen is nog niet bekend.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.