Tegel Beeld en Geluid

— maandag 19 april 2010, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Derde deel ‘biecht’ Koos H. met figurant

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft zondag het derde deel van zijn drieluik over kindermoordenaar Koos H. uitgezonden, maar daarbij geen bewegend beeld van H. gebruikt. Op vrijdag werd hem dat, op straffe van een dwangsom van 500.000 euro, door de Amsterdamse voorzieningenrechter verboden. De Vries besloot de citaten die via de verborgen camera waren geregistreerd wel te gebruiken, maar een figurant de rol van H. te laten spelen. "De citaten zijn helaas beperkter dan de dialogen die we wilden laten zien en de menselijke emoties van H. vallen weg, maar niettemin gaat eindelijk na 30 jaar het deksel van de doofpot", aldus De Vries. Tot 28 april kan deel drie via de site van de misdaadjournalist worden teruggezien.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.