website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

De Slimste Journalist 2018

Sabien Froger — Geplaatst op woensdag 29 augustus 2018, 10:34

Agenda donderdag 13 december 2018, 19:00 - donderdag 13 december 2018, 23:00, Pakhuis de Zwijger Piet Heinkade 179, 1019 HC, Amsterdam

Donderdag 13 december organiseert het Stimuleringsfonds ‘De slimste Journalist 2018’, dé quiz voor iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek. Uitgevers, journalisten, onderzoekers, studenten en politici strijden zij aan zij om de titel Slimste Journalist van 2018. Ga jij de strijd aan? Koop nu je teamticket.

Welke journalist zat er achter die ene spraakmakende onthulling, wat zijn de actuele bereikcijfers van kranten en omroepen en welke journalistieke innovatie had de meeste impact het afgelopen jaar? Het Stimuleringsfonds voor de Journalistiek nodigt iedereen die betrokken is bij de Nederlandse journalistiek van harte uit om 13 december de strijd met elkaar aan te gaan tijdens de quiz De Slimste Journalist 2018.

Onder leiding van nieuwslezer Jeroen Overbeek en onder het genot van een hapje en drankje wordt tijdens de quiz een update gegeven van de stand van zaken in de journalistiek. Dat gebeurt op basis van de cijfers van De Stand van de Nieuwsmedia, eigen onderzoek en de actualiteiten.

De quiz De Slimste Journalist is onderdeel van De Stand van de Nieuwsmedia. De Stand van de Nieuwsmedia brengt cijfers over aanbod, inhoud en het gebruik van nieuws samen op één platform. Tijdens de quiz krijg je een update van de stand van zaken in de Nederlandse journalistieke sector én wordt jouw kennis van het afgelopen nieuwsjaar getest.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.