word studentlid

— maandag 4 september 2017, 09:30 | 0 reacties, praat mee

De Persgroep neemt Reclamefolder.nl over

De Persgroep neemt Reclamefolder.nl over

RTL Ventures, de investeringstak van RTL, heeft zijn belang in het online folderplatform Reclamefolder.nl verkocht. RTL was sinds maart 2015 investeerder in het platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland. Laatste wijziging: 4 september 2017, 09:32

Naast RTL doen ook de overige aandeelhouders van Reclamefolder.nl, H2 Equity Partners en Reclamefolder.nl oprichters Robin Streng en Jeffrey van Rossum, hun aandelen van de hand. Hiermee wordt de Persgroep Nederland volledig de nieuwe eigenaar van het platform. Het platform bereikt maandelijks 2 miljoen mensen die samen digitaal ruim 25 miljoen digitale folders bekijken.

Deze overname sluit aan op de digitale strategie van de Persgroep, meldt de bedrijf in een persbericht. Erik Roddenhof, CEO de Persgroep Nederland: “Nederland is en blijft een aanbiedingen land. Onze digitale platformen, dag en weekkranten staan er vol mee. Samen met reclamefolder.nl kunnen we die bundelen tot het grootste aanbiedingen platform van Nederland. Zodat je als lezer in één opslag kan zien welke aanbiedingen uit jouw buurt of jouw interesse er zijn. We denken dat de combinatie van onze twee bedrijven dat voor elkaar kan krijgen en daarmee een heel mooi product in de markt kan zetten. We hebben er veel zin in en deze overname past heel goed in onze digitale transitie”.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.