website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

De Persgroep neemt Reclamefolder.nl over

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst in belang op maandag 4 september 2017, 09:30

Nieuws

RTL Ventures, de investeringstak van RTL, heeft zijn belang in het online folderplatform Reclamefolder.nl verkocht. RTL was sinds maart 2015 investeerder in het platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland.

Naast RTL doen ook de overige aandeelhouders van Reclamefolder.nl, H2 Equity Partners en Reclamefolder.nl oprichters Robin Streng en Jeffrey van Rossum, hun aandelen van de hand. Hiermee wordt de Persgroep Nederland volledig de nieuwe eigenaar van het platform. Het platform bereikt maandelijks 2 miljoen mensen die samen digitaal ruim 25 miljoen digitale folders bekijken.

Deze overname sluit aan op de digitale strategie van de Persgroep, meldt de bedrijf in een persbericht. Erik Roddenhof, CEO de Persgroep Nederland: “Nederland is en blijft een aanbiedingen land. Onze digitale platformen, dag en weekkranten staan er vol mee. Samen met reclamefolder.nl kunnen we die bundelen tot het grootste aanbiedingen platform van Nederland. Zodat je als lezer in één opslag kan zien welke aanbiedingen uit jouw buurt of jouw interesse er zijn. We denken dat de combinatie van onze twee bedrijven dat voor elkaar kan krijgen en daarmee een heel mooi product in de markt kan zetten. We hebben er veel zin in en deze overname past heel goed in onze digitale transitie”.

Nog geen reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.