— donderdag 28 juli 2011, 12:57 | 0 reacties, praat mee

De Mol en RTL eerder uit elkaar

TV-producent Talpa van John de Mol en RTL Nederland nemen volgend jaar al afscheid van elkaar, zo meldt RTL Nieuws. Als voorwaarde voor de overname van SBS moest Talpa zijn minderheidsbelang in televisiezender RTL binnen 3 jaar verkopen en tot die tijd onderbrengen in een onafhankelijke stichting. RTL Groep wacht die tijd niet af, maar koopt De Mol nu al uit. Welk bedrag De Mol voor zijn aandelen krijgt, wordt niet bekendgemaakt.

RTL Groep krijgt de aandelen RTL Nederland terug, en De Mol neemt Radio 538 weer mee. Ook de andere radioactiviteiten van RTL Nederland, Radio 10 Gold en Slam FM, gaan over naar De Mol. RTL Nederland kocht die zenders in 2010 en 2011. De Mol betaalt voor Radio 10 Gold en Slam FM wat RTL er voor betaald heeft. Meer bij RTL Nieuws / RTL Group / NRC

Bekijk meer van

RTL

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.