— donderdag 28 augustus 2014, 10:22 | 0 reacties, praat mee

De Mönnink CEO SBS Broadcasting

Sanoma-CEO Peter de Mönnink is per 1 oktober ook de baas van SBS Broadcasting. Hij neemt de taken over van Hans Edin, die anderhalf jaar interim-CEO was van SBS. Edin is benoemd tot Group Head of Television binnen Sanoma, en hij treedt toe tot de Supervisory Board van SBS. De dubbelrol die De Mönnink vanaf oktober gaat vervullen zal volgens Sanoma-president Harri-Pekka Kaukonen ‘zonder twijfel bijdragen aan een intensievere samenwerking tussen SBS, Talpa en Sanoma.’ Sanoma nam SBS Broadcasting in 2011 over, samen met John de Mol, die een minderheidsbelang bezit. De Mol zegt zich te verheugen op de samenwerking met De Mönnink. ‘Peter heeft de brug geslagen tussen Sanoma en Talpa.’ In september zijn op SBS de eerste televisieprogramma’s te zien die gelieerd zijn aan Sanoma-bladen.

Bekijk meer van

SBS Sanoma Peter de M John de Mol

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.