— maandag 1 december 2008, 15:06

Customer Media Awards uitgereikt

Laatste wijziging: 8 december 2008, 16:07

Op 26 november werden in Amsterdam in totaal 13 Customer Media Awards uitgereikt. De Customer Media Awards zijn de jaarprijzen voor de beste Customer Media initiatieven in Nederland. De vakprijzen worden jaarlijks uitgereikt aan bureaus, individuen en opdrachtgevers die zich op basis van het gerealiseerde werk in het voorafgaande jaar hebben weten te onderscheiden. De awards vormen een stimulans om het vak verder te ontwikkelen op het vlak van marketing- en mediastrategie, creativiteit en effect. De Customer Media Awards worden georganiseerd door Smin, Customer Media Associatie.


Rabobank is uitgeroepen tot opdrachtgever van het jaar. De Excellence Award, een extra award door de jury toegekend voor de meest richtinggevende inzending, is uitgereikt aan bol.com, Readershouse Brand Media en Born05 voor de inzending Bomvol. vdBJ/Communicatie Groep ontving in totaal zes bekroningen. Readershouse Brand Media en Born05 gingen met drie bekroningen naar huis. Er waren in totaal 140 inzendingen, 28 nominaties en 13 bekroningen.

Bekijk meer van

Carrière

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.