word studentlid

— maandag 13 juni 2016, 12:04 | 0 reacties, praat mee

Crowdfundingcampagne voor designmagazine WOTH

Crowdfundingcampagne voor designmagazine WOTH

Een groep journalisten die voorheen onder meer Eigen Huis & Interieur maakten is begonnen met een crowdfundingcampagne om een nieuw designtijdschrift te lanceren: WOTH Wonderful Things Magazine. De helft van het streefbedrag van 22 duizend euro is inmiddels binnen. Laatste wijziging: 14 juni 2016, 14:23

Wonderful Things, dat 6 keer paar jaar moet gaan verschijnen, wil aandacht besteden aan ‘alles dat verwondert’. Voormalig hoofdredacteur van Eigen Huis & Interieur Mary Hessing is creative director. Sanoma laat het tijdschrift Eigen Huis & Interieur tegenwoordig in België maken.

Het eerste nummer van het tijdschrift verschijnt donderdag 1 september 2016 in een Nederlandse oplage van 10.000 exemplaren en een Engelse editie van 10.000 stuks. WOTH zal los verkrijgbaar zijn bij geselecteerde boekhandels, tijdschrift-kiosken en concept-stores.

De financieringsronde loopt via crowdfundingplatform Indiegogo. Steun betuigen kan vanaf 5 euro (voor een pdf-bestand) tot 3000 euro voor een printadvertentie.

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.