PersVeilig

— maandag 2 maart 2015, 14:56 | 0 reacties, praat mee

Concurrentie voor Photoshop

Adobe Photoshop is een begrip in de wereld van opmaak en foto­grafie. Ook de prijs is legendarisch – al heeft Adobe in 2013 een verhuurmodel uitgerold voor de eigen software. Je betaalt dan een maandelijks bedrag en krijgt de laatste versie, inclusief alle updates en functionaliteit – zolang je betaalt. Laatste wijziging: 17 maart 2015, 17:02

Er is nu een moderne kloon opgestaan: Affinity Photo van de Engelse fabri­kant Serif. Het is software die je bezit, terwijl het alle functies biedt die je van een moderne beeldbewerker verwacht: lagen, compatibiliteit met Photoshop-plugins en volledig uitgevoerd in 64-bit.

De software (exclusief voor het OS X besturingssysteem vanaf versie 10.7.5) is nu in bèta en kan na inschrijving gratis worden gedownload. Het mooie is dat zodra deze proeftijd is afgelopen, Affinity Photo niet extreem duur is: de software kost nog geen 50 euro.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.