— woensdag 26 juni 2019, 12:54 | 0 reacties, praat mee

Cécile Koekkoek nieuwe eindredacteur DWDD

Cécile Koekkoek, per 1 juli de nieuwe eindredacteur van De Wereld Draait Door | Frank Ruiter

BNNVARA heeft Cécile Koekkoek aangetrokken als nieuwe eindredacteur van De Wereld Draait Door (DWDD). Ze volgt Marco Versluis op, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Ze begint per 1 juli.

Koekkoek is sinds 2000 verbonden aan (BNN)VARA en is sinds 2010 hoofdredacteur van de VARAgids. Ze gaat de eindredactie doen van de dagelijkse uitzendingen van DWDD, alsmede DWDD University, DWDD Summerschool en mogelijke nieuwe spin-offs van het programma.

Directeur Content BNNVARA, Gert-Jan Hox: “Een dagelijkse talkshow maken is topsport. Het vraagt om een scherpe blik op de actualiteit, een buitengewone voeling met ontwikkelingen in de samenleving én een creatieve, lenige geest. Cécile Koekkoek beheerst deze facetten als geen ander, dus ben ik heel blij met haar aanstelling als eindredacteur van De Wereld Draait Door.”

Een jaar geleden liet Koekoek zich in een loopbaaninterview met Villamedia al eens ontvallen dat ze niet ‘het licht wilde uitdoen’ bij de VaraGids. Lees het hele interview hier terug.

Bekijk meer van

DWDD Cécile Koekkoek

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.