— maandag 15 april 2013, 11:43

Campus voor jonge documentairemakers

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO), het Co-productiefonds Binnenlandse Omroep; een stichting van de NPO (CoBo) en het Filmfonds komen met een nieuw initiatief voor jonge, beginnende documentairemakers: Teledoc Campus. Het is het kleine broertje van Teledoc, het al langer bestaande initiatief voor gevestigde documentairemakers. Jaarlijks krijgen twaalf teams de kans om een documentaire te ontwikkelen. Het budget voor ontwikkeling en proefopnamen is maximaal 5.000 euro en er is maximaal 60.000 euro beschikbaar voor de realisatie. Uiteindelijk worden zes documentaires daadwerkelijk gemaakt. De documentaires worden in het najaar van 2013 of het voorjaar van 2014 op Nederland 3 uitgezonden. Voor de voorwaarden kijk bij Filmfonds. Deadline voor het indienen van de plannen is 1 mei. Meer bij de Volkskrant

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.