— dinsdag 25 februari 2014, 14:35

Bouwhuis in cassatie tegen Quote

Jonald Bouwhuis, de oprichter van vastgoedfonds Bouwstate, gaat in cassatie tegen de uitspraak van het gerechtshof Amsterdam dat tijdschrift Quote hem geen miljoen euro te betalen vanwege het (her)publiceren van een artikel over hem. Dat meldt Bouwhuis in een door hem opgesteld persbericht. Bouwhuis claimde eind 2012 dat bedrag omdat een artikel over hem en VVD-coryfee Hans Wiegel, toch weer online was verschenen, ondanks een verbod van de rechter. Dat gebeurde echter per ongeluk en daar was het gerechtshof het ook mee eens. Quote had toen net een nieuwe site in gebruik genomen. Bouwhuis kreeg begin februari de kous op zijn kop en werd veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. Hij is echter van mening dat Quote wel degelijk een verwijt kan worden gemaakt en stapt daarom naar de Hoge Raad. Laatste wijziging: 26 februari 2014, 09:43

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.