banner festival 23

— donderdag 2 april 2015, 08:14 | 0 reacties, praat mee

Boete voor Heel Holland Bakt van Max

UPDATE Omroep Max gaat in beroep tegen de boete die de omroep is opgelegd voor de verkoop van spullen onder de naam Heel Holland Bakt. De omroep moet een boete van 162.000 euro betalen, Jan Slagter noemt dat "buitenproportioneel hoog", zo zegt hij tegen de NOS. Het Commissariaat voor de Media legde de omroep de boete op, omdat het Ahold in de gelegenheid heeft gesteld geld te verdienen aan ‘Heel Holland Bakt’-producten. Laatste wijziging: 2 april 2015, 11:36

Tijdens het tweede seizoen van Heel Holland Bakt heeft Ahold een uitgebreide en exclusieve Heel Holland Bakt-productlijn op de markt gebracht. Daarmee heeft Ahold kunnen profiteren van het succes van een met publiek geld gefinancierd programma. Omroep MAX heeft dit mogelijk gemaakt door de merchandiserechten op het programma Heel Holland Bakt uit handen te geven. Daarmee heeft de omroep volgens het commissariaat het dienstbaarheidsverbod overtreden en om die reden wordt de omroep door het Commissariaat beboet.

Meer bij het Commissariaat voor de Media.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.