Jodal

— dinsdag 30 juli 2013, 09:16

Boete dreigt voor VPRO

UPDATE Een rokende Hans Teeuwen in Zomergasten kan de VPRO, die het programa uitzendt, een boete opleveren. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft een onderzoek ingesteld. De set van Zomergasten is een werkplek en dus mag daar niet worden gerookt. De VPRO, die Zomergasten uitzendt, kan een waarschuwing of een boete krijgen. Hans Teeuwen was zich van geen kwaad bewust toen hij tijdens de uitzending van Zomergasten een sigaret opstak, zo meldt hij tegenover NRC. "Ja. Ik stak 'm gewoon maar op. Daar dacht ik helemaal niet bij na. Ik vind het eigenlijk heel erg stom, roken. Maar ja, ik ben verslaafd. Het is het domste wat ik ooit heb gedaan, beginnen met roken. Maar nu ben ik verslaafd. Je komt daar ook niet zomaar vanaf. De VPRO heeft eerder in een reactie aangegeven de beslissing van de NVWA af te wachten en wil er verder niet op reageren. Teeuwen was zondag de eerste zomergast van dit seizoen. Zijn aflevering trok 812 duizend kijkers. Meer bij NU.nl Laatste wijziging: 13 augustus 2013, 14:40

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.