— woensdag 12 november 2008, 09:04

BNN benoemt Raad van Toezicht

Omroep BNN heeft, in lijn met de Code Goed Bestuur van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO), een driekoppige Raad van Toezicht benoemd. Algemeen Directeur Lucas Goes: "We hebben drie leden gevonden die BNN goed aanvoelen, maar juist ook aanvullen: een vrouw die zich meer dan bewezen heeft in de top van het Nederlandse bedrijfsleven, een manager in hart en nieren met een uitgebreid bestuurlijk netwerk, en een merkspecialist met verstand van marketing en communicatie. Zij zullen samen met de Ledenraad het merk en onze bedrijfsvoering monitoren. Ik ben heel blij dat we deze mensen aan boord hebben gehaald; hier worden we als BNN beter van." Het gaat om Stephanie Fransen (voorzitter), Ferry Houterman en Roland van der Vorst.

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.