— vrijdag 14 november 2008, 09:01

Bijeenkomst vakbladen: alles online

UPDATE Van weekritme naar feed, van magazine-redactie naar nieuws-redactie. Dat is de toekomst van de vakbladen. Dat vinden de meeste deelnemers aan het NVJ-debat over vakbladen en journalistiek, dat op 13 november in Amsterdam werd gehouden. Vakbladen zullen hun activiteiten in de toekomst steeds meer naar het internet verschuiven. De tijd is voorbij dat de printredacteur internet ‘er een beetje bij doet’, en uiteindelijk zal alle content online moeten. De meeste deelnemers aan de discussie zijn al zo ver. Nieuws vasthouden? Dat is niet meer van deze tijd. Al zijn alle aanwezigen het er wel over eens dat print niet zal verdwijnen. Een blad doet het nog altijd beter ‘in bad, in bed en op de wc’. Lees meer bij De Journalist

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.