Tegel Beeld en Geluid

— dinsdag 6 december 2005, 09:00

Bezuiniging BVN-TV ingewikkeld

De voorgenomen bezuiniging op de internationale publieke zender BVN-TV ligt moeilijk. De Raad van Bestuur van de Nederlandse Omroep Stichting (NOS) wil haar financiële inbreng van in totaal 1,5 miljoen euro per jaar naar 0 euro terugbrengen. Harm Bruins Slot die zowel voorzitter is van BVN-TV als voorzitter van de Raad van Bestuur van de NOS zei tijdens de uitreiking van de Noord/Zuidtrofee dat BVN-TV als project tussen Nederland en Vlaanderen het gevoel uitdrukt dat je 'samen moet dragen'. Desgevraagd zei Bruins Slot dat in de huidige financiële situatie keuzes gemaakt moeten worden, maar dat er nog geen definitief besluit is genomen. Verder deed Bruins Slot geen mededelingen over de aankomende bezuiniging. Meer bij David de Jongs DutchMedia

Bekijk meer van

NOS BVN-TV

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.