word studentlid

— woensdag 8 juni 2016, 13:24 | 0 reacties, praat mee

Best gelezen op Blendle: mei

Best gelezen op Blendle: mei

Er worden heel wat stukken gekocht op Blendle, maar welke stukken doen het nu het best? In samenwering met Blendle publiceert Villamedia maandelijks een overzicht van de best verkopende stukken in de digitale kiosk. Dit zijn de best gelezen stukken van mei. Met een internationaal tintje aan de top van de lijst. Laatste wijziging: 8 juni 2016, 13:26

1. Hoe Denen erin slagen nooit overuren te maken – Knack
Een negen-tot-vijf-mentaliteit? Daar kom je in Nederland nauwelijks nog mee weg. Maar in Denemarken werkt iédereen de normale kantooruren. Overwerken bestaat er niet. Knack zocht uit welk effect dat heeft voor de productiviteit van het land.

2. Grappig – nrc.next
Sylvana Simons’ keuze om zich aan te sluiten bij de politieke partij DENK roept bij veel mensen iets op: van bewondering tot weerzin. Bij NRC-Columnist Marcel van Roosmalen heerste vooral ongeloof.

3. Keihard en onderuit – de Volkskrant
Opiniemaker (en voormalig TMG-directielid) Marianne Zwagerman werd zeven jaar geleden ziek en raakte alles kwijt. En toch is ze nu gelukkig, schrijft ze in haar nieuwe boek Kluitjesvolk. De Volkskrant interviewde de schreeuwende blonde mevrouw uit Bussum.

4. Leven met een leugenaar – nrc.next
Online dater Clement had het ideale profiel. Goed geschoold, een baan als piloot, romantisch… o, en hij was pathologisch leugenaar. De vrouwen die met hem daten doen een boekje open over ‘leven met een avatar’.

5. Een man die ooit moeder was, zal niet snel doden NRC Handelsblad
Een wereld met jonge vrouwen en oudere mannen die vroeger vrouw waren, zou een veel betere wereld zijn. Dat is althans de theorie van NRC-lezer Arita Blokland. NRC Handelsblad interviewde haar.

Bekijk meer van

Blendle

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.