— maandag 24 augustus 2009, 08:39

Beau brengt nieuws ‘ironisch’

Beau van Erven Dorens is op vrijdag 28 augustus voor het eerst te zien bij SBS als presentator van de Veronica-nieuwsshow CQC. Zijn vorige nieuwsprogramma, NSE, was een grote flop. “NSE was inderdaad een flop, laat daar geen misverstand over bestaan", zegt hij in het Veronicablad. "Het was een aanval op de manier waarop wij hier in Nederland een nieuwsprogramma maken: er zit iemand in beeld en die leest het nieuws voor. En of dat nou Philip Freriks is of een blote vrouw, maakt in dat opzicht niet zo veel uit. NSE wilde het nieuws bespreken zodat iedereen daar zijn eigen denkbeelden uit kon halen. CQC is een nieuwsprogramma dat anders wil zijn: niet met het opgeheven vingertje nieuws brengen, maar ironisch het nieuws belichten.“

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.