— woensdag 20 juni 2018, 10:59 | 0 reacties, praat mee

Bart Nolles nieuwe presentator Tour du Jour

Bart Nolles

Bart Nolles (36) is de nieuwe presentator van de de wielertalkshow Tour du Jour (RTL). Hij komt in de plaats van Wilfred Genee, die naar Veronica vertrekt. Nolles is momenteel verslaggever voor Voetbal Inside en de Europa League, en is als presentator te zien bij de RTL Sport Update en bokswedstijden. Momenteel is hij in Rusland om verslag te doen van het WK voetbal.

‘Toen ze mij naar Rusland stuurden voor het WK, dacht ik: Tour du Jour gaat dus aan mij voorbij’, zegt Nolles in het AD. ‘Best gek, hier is het superhectisch en word je echt geleefd. Krijg je ineens toch dat telefoontje, een paar dagen terug. “We gaan je terughalen naar Nederland.” Ergens volgende week ga ik vliegen.’

Nolles noemt Tour du Jour ‘een droom die uitkomt.’ Hij had er geen rekening mee gehouden. ‘Omdat ik dacht dat ze voor een meer gevestigde naam zouden gaan.’

Bekijk meer van

Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.