Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 27 februari 2009, 10:31 | 0 reacties, praat mee

Banen weg bij Het Parool

UPDATE Bij Het Parool verdwijnen tien banen, waarvan vijf op de redactie. Dat heeft de hoofdredactie en de uitgever van de Amsterdamse krant bevestigd tegenover De Telegraaf. Uitgever Frits Campagne benadrukt dat het niet om draconische maatregelen gaat, maar dat wordt ingegrepen om de normale bedrijfsvoering niet in gevaar te brengen. "Omdat er minder advertenties zijn, hebben we bijvoorbeeld minder advertentieopmakers nodig. Maar ook bij de redactie moeten we maatregelen treffen.” Eén redacteur wordt na zijn pensioen niet opgevolgd, vier anderen worden ontslagen. De medewerkers die vertrekken krijgen een ontslagvergoeding op basis van de oude kantonrechtersformule (2008, neutrale formule). Dat is beter dan wat bijvoorbeeld de Telegraaf Media Groep voorstelt. Die biedt tien procent minder.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.