— donderdag 25 maart 2010, 12:39 | 0 reacties, praat mee

Arnon Grunberg columnist de Volkskrant

Schrijver Arnon Grunberg volgt vanaf aanstaande maandag Martin Bril op als vaste columnist voor de Volkskrant, dagelijks op de voorpagina. Eerder meldde Het Parool dit nieuws, dat werd ontkend door hoofdredacteur Pieter Broertjes. Maar bronnen bij de Volkskrant melden dat de momenteel naar Bagdad reizende schrijver - die hierdoor niet te bereiken is - inderdaad de nieuwe columnist is op de compacte voorpagina van de krant. Een andere nieuwe columnist is Ronald Giphart, die afwisselt met Bert Wagendorp op pagina 3. Aaf Brandt Corstius krijgt op de achterkant van de krant een column.

Villamedia magazine heeft in het komende nummer (26 maart 2010) een verhaal (‘Van azijnpisser tot verwenkrant’) over de tabloidisering van de Volkskrant, waarin de adjuncten Jan’t Hart en Arie Elshout aan het woord worden gelaten.

Onderstaand enkele voorbeeldpagina’s van de vernieuwde Volkskrant.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.