word actief nvj klein

— donderdag 25 maart 2010, 12:39 | 0 reacties, praat mee

Arnon Grunberg columnist de Volkskrant

Schrijver Arnon Grunberg volgt vanaf aanstaande maandag Martin Bril op als vaste columnist voor de Volkskrant, dagelijks op de voorpagina. Eerder meldde Het Parool dit nieuws, dat werd ontkend door hoofdredacteur Pieter Broertjes. Maar bronnen bij de Volkskrant melden dat de momenteel naar Bagdad reizende schrijver - die hierdoor niet te bereiken is - inderdaad de nieuwe columnist is op de compacte voorpagina van de krant. Een andere nieuwe columnist is Ronald Giphart, die afwisselt met Bert Wagendorp op pagina 3. Aaf Brandt Corstius krijgt op de achterkant van de krant een column. Laatste wijziging: 29 maart 2010, 10:57

Villamedia magazine heeft in het komende nummer (26 maart 2010) een verhaal (‘Van azijnpisser tot verwenkrant’) over de tabloidisering van de Volkskrant, waarin de adjuncten Jan’t Hart en Arie Elshout aan het woord worden gelaten.

Onderstaand enkele voorbeeldpagina’s van de vernieuwde Volkskrant.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.