— woensdag 2 november 2016, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Anke de Jong nieuwe hoofdredacteur Glamour

TRIK

Uitgever G+J Media heeft Anke de Jong aangesteld als nieuwe hoofdredacteur van modemerk Glamour. Ze vervangt Sanne Groot Koerkamp die volgens de uitgeverij "op eigen verzoek een nieuwe professionele uitdaging aangaat". De Jong was al brand manager bij Glamour.

Het tijdschrift werd de laatste tijd omgevormd van een tijdschrift tot wat G+J Media een “360 graden multimediaal mode-, beauty- en lifestylebrand” noemt. Villamedia sprak eerder dit jaar met Sanne Groot Koerkamp over haar ambities met het tijdschrift en het merk Glamour.

De sneltreinvaart waar Groot Koerkamp over sprak betekent dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging: “We hebben prijzen binnen gesleept en nachten doorgewerkt. We hebben Glamour met z’n allen opnieuw op de kaart gezet. En daar ben ik ongelooflijk trots op. Het voelt nu als het juiste moment voor mij om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Groot Koerkamp noemt De Jong haar gedroomde opvolger. Directeur Eric Blok betreurt het vertrek van Groot Koerkamp maar is haar tegelijkertijd “enorm dankbaar voor de geweldige ontwikkeling van Glamour die zij, samen met Anke, de afgelopen 2,5 jaar in gang heeft gezet.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.