word studentlid

— woensdag 2 november 2016, 09:05 | 0 reacties, praat mee

Anke de Jong nieuwe hoofdredacteur Glamour

Anke de Jong nieuwe hoofdredacteur Glamour
TRIK

Uitgever G+J Media heeft Anke de Jong aangesteld als nieuwe hoofdredacteur van modemerk Glamour. Ze vervangt Sanne Groot Koerkamp die volgens de uitgeverij "op eigen verzoek een nieuwe professionele uitdaging aangaat". De Jong was al brand manager bij Glamour. Laatste wijziging: 2 november 2016, 09:06

Het tijdschrift werd de laatste tijd omgevormd van een tijdschrift tot wat G+J Media een “360 graden multimediaal mode-, beauty- en lifestylebrand” noemt. Villamedia sprak eerder dit jaar met Sanne Groot Koerkamp over haar ambities met het tijdschrift en het merk Glamour.

De sneltreinvaart waar Groot Koerkamp over sprak betekent dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging: “We hebben prijzen binnen gesleept en nachten doorgewerkt. We hebben Glamour met z’n allen opnieuw op de kaart gezet. En daar ben ik ongelooflijk trots op. Het voelt nu als het juiste moment voor mij om weer een nieuwe uitdaging aan te gaan.”

Groot Koerkamp noemt De Jong haar gedroomde opvolger. Directeur Eric Blok betreurt het vertrek van Groot Koerkamp maar is haar tegelijkertijd “enorm dankbaar voor de geweldige ontwikkeling van Glamour die zij, samen met Anke, de afgelopen 2,5 jaar in gang heeft gezet.”

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.