— donderdag 2 september 2021, 11:45 | 0 reacties, praat mee

Altan Erdogan nieuwe hoofdredacteur AT5

Altan Erdogan | Daniel Rommens / AT5

Altan Erdogan wordt per 1 oktober de nieuwe hoofdredacteur van stadszender AT5. Op dit moment is Erdogan hoofdredacteur en directeur van universiteitsblad Folia en HvanA, met nieuws over Hogeschool van Amsterdam. Laatste wijziging: 3 september 2021, 08:26

Erdogan heeft een lange journalistieke staat van dienst en werkte eerder bij het Haarlems Dagblad, Het Parool en de Volkskrant. Tussen 2012 en 2014 was hij hoofd informatieve programma’s bij de VARA. In 2015 werd hij hoofdredacteur-directeur bij Folia.

De redactieraad en de directie van AT5 hebben samen voor Erdogan gekozen. De redactieraad zegt dat met Erdogan een keuze is gemaakt voor een journalist “in hart en nieren, iemand met een breed netwerk in Amsterdam en een boegbeeld voor AT5.”

Directeur-bestuurder Alphons Martens prijst de komst van een ervaren journalist met een sterke verbondenheid met Amsterdam. Martens: “Ik heb er vertrouwen in dat Altan met de redactie kan gaan werken aan de toekomst van AT5 en met SALTO en partners in de stad de positie van de Publieke Omroep Amsterdam gaat versterken.”

Erdogan: “AT5 is voor mij de onbetwiste nieuwszender in Amsterdam. Samen met de redactie en de directie wil ik de positie van AT5 verder versterken en spannende, verrassende journalistieke items gaan maken. Online, op sociale media en met video.”

Bekijk meer van

AT5 Altan Erdogan

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.