training eu starters

— dinsdag 8 januari 2013, 11:33

Aad Struijs Persprijs naar Vlaanderen

Laatste wijziging: 14 februari 2013, 12:35

De Aad Struijs Persprijs (ASP) 2013, de vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek, is gewonnen door Ben Roelants, presentator, en Marijne Bruggeman, regisseur, voor hun programma Hip Londen van Vlaanderen Vakantieland. Prijswinnaar Ben Roelants ontving de prijs, een bronzen beeldje en een cheque van 1500 euro, op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht uit handen van Matthijs Meeuwsen. Meeuwsen won deze persprijs vorig jaar. De vakjury, bestaande uit Miranda Schoonderwoerd-Corral (voorzitter), Han van Geenhuizen, Liduine Hoyinck, Hans Bouman en Wilma Lankhorst, was unaniem over de uitverkiezing van Hip Londen. Het was één van de vier thema-uitzendingen die het televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland maakte ter gelegenheid van de Olympische Spelen 2012. “Hip Londen is een knappe journalistieke productie die van de eerste tot de laatste minuut blijft boeien. Een verhaal met vaart, maar waarin ook ruimte is voor achtergronden en daarmee meer biedt dan een aaneenschakeling van fraaie beelden”, aldus de jury, die verder sprak van een ‘originele invalshoek, verfrissende aanpak en professionele uitwerking van het onderwerp’. Zie ook deze video.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.