— vrijdag 19 december 2008, 08:58

50 jaar NOS Studio Sport

In 2009 viert NOS Studio Sport haar gouden jubileum. De aftrap van het jubileumjaar is op 13 februari met de tentoonstelling ‘50 jaar Studio Sport in Beeld’ bij Beeld en Geluid in Hilversum. De tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld rust grofweg op drie pijlers. De eerste is een duik in het reusachtige archief met sportfragmenten, waarbij bezoekers kunnen kiezen uit legendarische, hilarische en dramatische sportmomenten. Daarnaast is er een ‘achter de schermen van Studio Sport’, waarbij bezoekers een kijkje krijgen in de keuken van Nederlands best bekeken sportmagazine. En tenslotte zijn er in de weekends en vakantieperiodes ‘meet-and-greets’ met presentatoren, verslaggevers en sporters, aangevuld met speciale clinics waarin bekende sporters je tips en trucs bijbrengen. Elke week staat in het teken van een bepaalde sport zoals schaatsen, wielrennen en voetbal. Meer bij Beeld en Geluid

Bekijk meer van

NPO

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.