Tegel Beeld en Geluid

— vrijdag 26 juli 2013, 12:25

334 banen weg bij Wegener

Bij uitgever Wegener verdwijnen het komende jaar 334 banen als gevolg van een al eerder aangekondigde reorganisatie. Wegener is uitgever van regionale kranten en een groot aantal huis-aan-huisbladen. Om kosten te besparen zal Wegener ondersteunende diensten samenvoegen zoals personeelszaken en administratie. Eerder werd al bekend dat Wegener de drukkerij in Enschede wil sluiten. Het drukken van kranten en weekbladen zal worden geconcentreerd in Apeldoorn en Best. Bij De Twentsche Courant Tubantia vervallen op de redactie en bij marketing circa negen arbeidsplaatsen. Operatie Phoenix, zoals de reorganisatie is genoemd, moet een totale besparing van circa 50 miljoen euro opleveren in 2014. Het voorgenomen besluit is ter advisering voorgelegd aan de Centrale Ondernemingsraad.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.