— vrijdag 29 mei 2009, 08:52 | 0 reacties, praat mee

Wolfsen overleeft motie van wantrouwen

In Utrecht heeft een motie van wantrouwen tegen burgemeester Aleid Wolfsen het niet gehaald. Groep Mossel, Leefbaar Utrecht en de SP hadden een motie ingediend naar aanleiding van Wolfsens bemoeienis met een artikel over zijn woonkostendeclaraties, dat in AD/UN zou verschijnen. Dat stuk kwam er uiteindelijk niet, waarop de lokale huis-aan-huiskrant Ons Utrecht erover wilde berichten. Ook daar werd druk uitgeoefend, waarna de totale oplage werd vernietigd en een herdruk zonder artikel verscheen. Wolfsen verscheen gisteren in de Raadszaal om uitleg te geven over zijn rol. De drie partijen vonden dat hij te ver was gegaan, maar de andere fracties namen genoegen met de uitleg. De motie haalde het dan ook niet, meldt RTV Utrecht. Wel hebben Utrechtse gemeentepartijen de wens uitgesproken een 'fundamentele discussie' te voeren over een zuiverder communicatiebeleid binnen de gemeente.

Bekijk meer van

hah

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.