Tegel Beeld en Geluid

— maandag 21 juli 2014, 08:28

Wisseling in directie NDC mediagroep

NDC mediagroep verwacht na de zomervakantie een algemeen directeur in vaste dienst te benoemen. Het contract met interim-directeur Leo Epskamp (52) is afgelopen per 1 juli. De taken van Epskamp worden de komende weken waargenomen door de overige directieleden. Na verwachting wordt uiterlijk per 1 september de benoeming van een nieuwe algemeen directeur bekend gemaakt. Epskamp trad in september 2013 aan als financieel directeur van de NDC mediagroep. Begin april dit jaar nam hij de taken over van de vertrekkende algemeen directeur, op het moment dat die zijn overstap naar de Telegraaf Media Groep bekend maakte. Onder leiding van Epskamp is NDC mediagroep voortgegaan op de ingeslagen weg om een digitale toekomst te creëren. Zo werd onder meer N-channel gelanceerd, online-televisie voor de zakelijke markt in het Noorden.

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.