— vrijdag 14 december 2012, 09:36

Weer bestuurswisselingen bij Yahoo

De bestuurskamer van internetbedrijf Yahoo is donderdag weer flink opgeschud. Twee bestuursleden stappen met onmiddellijke ingang op en de medeoprichter van betalingssysteem PayPal, Max Levchin, neemt plaats in de directie. Dat maakte Yahoo bekend. De twee opstappende bestuursleden zijn Brad Smith en David Kenny. Volgens de nieuwe Yahoo-topvrouw Marissa Mayer willen zij zich volledig op hun eigen bedrijven richten. Het afgelopen jaar zijn er al diverse wisselingen geweest ( I / II. Het bedrijf zit midden in een grote reorganisatie om de slechte economische staat van het bedrijf te keren. In oktober werden de eerste kwartaalcijfers onder de nieuwe topvrouw bekendgemaakt. In het derde kwartaal steeg de omzet met twee procent.

Bekijk meer van

Yahoo

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.