— woensdag 20 november 2002, 09:00

Voetballer contra De Roskam-columnist

FC Twentespeler Tommie van der Leegte gaat actie ondernemen tegen Jan Medendorp, de columnist van het Twentse opinieweekblad De Roskam, die aleerder door een column in de problemen kwam. Medendorp schreef dat Van der Leegte (25) de liefde had bedreven met de vriendin van zijn ploegmakker Simon Cziommer en daardoor uit de selectie is gezet. Ook zou hij met Cziommer op de vuist zijn gegaan. Van der Leegte zegt in het AD dat er niets van waar is, ".., maar de meeste mensen geloven natuurlijk wat wordt gezegd en geschreven. Ik vind het ook spijtig voor Simon. En voor zijn vriendin natuurlijk, die ik overigens nauwelijks ken.'' Over de aard van de stappen tegen de columnist overlegt Van der Leegte nog met zijn zaakwaarnemer. Bron: Algemeen Dagblad

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.