data als kans

— dinsdag 21 juni 2022, 07:41 | 0 reacties, praat mee

Vierde editie van De Gouden Freelancer in november 2022

De Gouden Freelancer Award

Het evenement De Gouden Freelancer keert eind 2022 weer terug, na twee jaar afwezigheid vanwege het coronavirus. Op 4 november vindt de vierde editie van het symposium voor en door freelancers plaats, opnieuw in het Volkshotel in Amsterdam.

Dat meldt de organisatie van De Gouden Freelancer, het journalistencollectief Bureau Wibaut, in een persbericht. Het thema van dit jaar is: grenzen. Tijdens het evenement kunnen freelancers in de ochtend workshops bijwonen. In de middag zijn er plenaire bijeenkomsten met inspirerende sprekers.

Gouden Freelancer Award
Aan het eind van de dag wordt de Gouden Freelancer Award uitgereikt, de prijs voor beste freelancer van de afgelopen twee jaar. Die prijs werd in het leven geroepen omdat er nog geen prijs bestond die speciaal voor freelancers was. Freelancers en hun chefs kunnen vanaf medio augustus journalistieke producties nomineren door een mail te sturen naar award@goudenfreelancer.nl.

De winnaar krijgt naast een prijs ook een geldbedrag. Het oorspronkelijke bedrag van 500 euro is dit jaar gecorrigeerd voor inflatie en daarmee verhoogd naar 542,72 euro. De organisatie van het evenement hoopt met die verhoging freelancers te inspireren om hun tarieven jaarlijks te indexeren.

De Gouden Freelancer wordt ondersteund door de NVJ en de Auteursbond. Meer bij goudenfreelancer.nl

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.