Leaderboard Journalist van het Jaar PIP Den Haag

— donderdag 24 januari 2019, 09:17 | 0 reacties, praat mee

Vier (schaak) journalisten op plek een

Het journalistentoernooi, met links aan tafel de uiteindelijke winnaar Benno de Jongh - © Robert Moens

Benno de Jongh, Peter Boel, Alexander Munninghoff en Carl Hoekstra kwamen in het Nederlands schaakkampioenschap voor journalisten in Wijk aan Zee met 5 uit 7 over de eindstreep, meldt journalist Hans Berrevoets. Een barrage bepaalde uiteindelijk dat Benno de Jongh de titel won, die hij overnam van twaalfvoudig (!) winnaar Peter Boel. Laatste wijziging: 24 januari 2019, 12:08

Hans Berrevoets en Erik Bouwmans kwamen uiteindelijk een half puntje tekort om de titelrace te kunnen volhouden. In een schaakveld van 24 deelnemers eindigden Rene Nijland, Timon Konnen, Cees Visser, Jaap de Berg en Kees Lute op 4 uit 7. Munninghoff is de schaker met de meeste dienstjaren in Wijk aan Zee. Hij was al in schaakgroepen present in 1964.

Het kampioenschap voor journalisten bij Tata Steel chess over zeven schaakronden werd in 1990 voor de eerste keer gehouden en beleefde de dertigste aflevering. Van 16 tot en met 19 januari 2020 wordt de volgende aflevering gehouden. Wie een uitnodiging wil ontvangen kan zich melden bij de persdienst van Tata Steel: robert.moens@tatasteeleurope.com.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.