— maandag 22 april 2019, 11:20 | 0 reacties, praat mee

Tooltip: Deze tool plukt mailadressen van LinkedIn-profielen

Anderhalf jaar geleden liet ik in mijn eerste Tooltip-video al zien hoe de plugin Snov.io je helpt mailadressen van potentiële bronnen te vinden. Snov.io speurt automatisch een website af en brengt de mailadressen die daar aan gekoppeld zijn in kaart. Laatste wijziging: 11 oktober 2022, 09:31

Dat werkt best goed, maar Snov.io is niet perfect. De tool kan bijvoorbeeld niet goed uit de voeten met LinkedIn-profielen. In deze video laat ik je een tool zien die dat wél kan. Installeer je Skrapp en surf je naar het LinkedIn-profiel van een potentiële bron, dan zoekt de Chrome-plugin het mailadres dat bij het profiel hoort. Je hebt niet altijd beet, maar Skrapp kan je in veel gevallen wel helpen.

Deze video werd voor het eerst gepubliceerd in de Villamedia-innovatienieuwsbrief. Wil je deze ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

Bekijk meer van

Skrapp

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.