— woensdag 2 april 2008, 15:39

Verkiezing Beste Schoolkrant 2008

Op zaterdag 5 april wordt in Gebouw Leeuwenburg van de Hogeschool van Amsterdam een workshop voor schoolkrantredacteuren uit MBO, HAVO en VWO georganiseerd. Deelnemers aan de workshop dingen met hun schoolkrant bovendien mee voor de zogeheten Schoolkrant Awards 2008, die dit jaar voor de twaalfde keer wordt georganiseerd. Tijdens de Nationale Schoolkrantdag 2008 zijn er in totaal zeventien verschillende workshops waarin schoolkrantredacteuren de kneepjes van het journalistieke vak leren. Ze worden bijgestaan door professionele redacteuren, art directors, columnisten en cartoonisten. Een vakjury beoordeelt deelnemende schoolkranten op diverse punten, waaronder de beste website, beste interview, beste column en beste cartoon. De winnende schoolkrantredactie mag een dag meelopen op de redactie van dagblad De Pers en krijgt daarnaast een aanmoedigingsprijs van 2500 euro. Bron: persbericht HvA/UvA/MIM

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.